WIE ZIJN WIJ?

Sinds 1932 heeft Meursinge in het Noorden een naam opgebouwd die staat voor kwaliteit, klantvriendelijke betrouwbaarheid en scherpe prijzen. Meursinge Maaltijdservice is een actieve en innovatieve maaltijdservice en wij onderscheiden ons graag met verrassende en vernieuwende maaltijdconcepten. Een gezonde maaltijd in een handomdraai op tafel. Daarnaast is persoonlijk contact erg belangrijk voor ons.

Wij hebben ons gespecialiseerd en gefocust op afleveren aan huis, op kleinschalige woonvormen en op sociale restaurants. Met heerlijke maaltijden en flexibele totaalconcepten die wij voor verrassend lage prijzen aanbieden. 

Wij leveren ambachtelijk bereide maaltijden en bezorgen decentraal. Daarin gaan we ver; ambachtelijk betekent écht op traditionele wijze bereide, smakelijke en gezonde  maaltijden, waarbij  alleen uitstekende ingrediënten gebruikt worden. Decentraal betekent afleveren tot op elke afdeling, uit gesorteerd op dag van de week of naam van elke cliënt als je dat wilt.

Wij hebben een bewuste keuze gemaakt voor koelvers omdat smaken, vitamines en voedingsstoffen goed bewaard blijven en alle maaltijden lang houdbaar zijn zonder derving. Vanzelfsprekend is Meursinge Maaltijdservice HACCP gecertificeerd. 

Lekker, persoonlijk contact, flexibel en verrassend lage prijzen. Met deze ingrediënten willen wij ons onderscheiden in de veranderende markt, waar bezuinigingen doorgevoerd worden en wensen van cliënten en bewoners voorop staan. Vrijblijvend meer weten? Bel 06-15081789 of mail maaltijdservice@meursinge.nl.