PRODUCTINFORMATIE

Onze maaltijden worden ambachtelijk bereid. En dat proef je! Door de jarenlange ervaring binnen Meursinge, beschikken wij over veel ervaring op het gebied van voeding.

In de keuken is de werkwijze gericht op optimaal behoud van vitamines. De bereiding van elk gerecht wordt door de keuken ingepland en pas kort daarvoor levert de leverancier de benodigde ingrediënten. De verse ingrediënten worden meteen door de keuken verwerkt. Direct na het bereiden worden de maaltijdcomponenten versneld terug gekoeld. Hierdoor worden de vitamines en voedingsstoffen direct "vastgezet" en blijft de structuur van de gerechten intact.

Het ruime assortiment koelverse maaltijden van Meursinge Maaltijdservice staat bekend om zijn variatie, waarbij rekening wordt gehouden met verschillende smaken en voedingsgewoonten. Ons huidige assortiment is zeer breed en steeds weer worden er nieuwe gerechten in ons assortiment opgenomen. Voor ieder wat wils!
Ambachtelijke Hollandse kost, internationale gerechten en specialiteiten maken hiervan deel uit maar ook zijn er diverse vegetarische en dieetmaaltijden in ons assortiment opgenomen. Iedereen kan bij ons mee eten!